Diyarbakır Genel Kurulu: Oy Birliği ile Kabul!

Elektrik Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesi Genel Kurulu 4 Şubat 2012 Cumartesi günü Şube hizmet binasında gerçekleştirildi. EMO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Göltaş, EMO Yönetim Kurulu Yazman Üyesi Erdal Apaçık, EMO TMMOB Temsilcisi Hüseyin Yeşil, TMMOB Yüksek Onur Kurulu Üyesi Musa Çeçen ve diğer Şube Yönetim Kurulu üyeleri ve temsilciler katıldı.

EMO Bilgisayar Mühendisliği Meslek Dalı Ana Komisyonu adına Taylan Özgür Yıldırım ve Serdar Çiftçi katılarak stand açtığı Genel Kurul süresince, EMO Diyarbakır Şubesi üyesi bilgisayar mühendisleriyle de bir araya gelindi. “Bilgisayar Mühendisleri Odası kurulmasının EMO Genel Kurulu’na taşınması, EMO ve TMMOB Genel Kurulu iradesi doğrultusunda Bilgisayar Mühendisleri Odası’nın kurulması” önergesi, EMO Diyarbakır Şubesi üyesi bilgisayar mühendisleri Zeynep Ebru Oğuz, Mahfuz Dasci, Hikmet Dasci ve Leyla Artuk’un imzasıyla divana sunuldu.

Hikmet Dasci ve EMO Diyarbakır Şubesi Eski Başkanı Nedim Tüzün’ün lehte konuşmaları sonrası, önerge oylanarak, oy birliği ile kabul edildi.

18 Şubat 2012’de gerçekleştirilecek EMO Ankara Şubesi, EMO Bursa Şubesi, EMO Eskişehir Şubesi, EMO Gaziantep Şubesi ve EMO İstanbul Şubesi Genel Kurullarıyla Şube Genel Kurulları tamamlanmış olacak.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası