JavaServer Faces & Spring Security Eğitimleri (BMO Teknoloji Günleri – Ankara)

JavaServerFaces_SpringSecurity_Afis

 

BMO Teknoloji Günleri kapsamında JavaServer Faces ve Spring Security eğitimleri verilecektir. Eğitimler ile ilgili ayrıntılı bilgi aşağıda verilmiştir.

 

1. Eğitim

Eğitimin Adı: JavaServer Faces (PrimeFaces ile ilgili giriş seviyesi bilgilendirme de yapılacaktır)

Eğitimci: Oğuz Aslantürk

Eğitimin Özet İçeriği:

JavaServer Faces (JSF), Java teknolojilerine dayanan Web uygulamalarında bileşen tabanlı arayüz geliştirmek için kullanılan bir teknolojidir. Geliştiriciler için olay tabanlı bir programlama modeli ile AJAX destekli bileşen kütüphaneleri kullanma olanağı sunmaktadır. PrimeFaces (www.primefaces.org) ise, JSF uygulamalarında yaygın bir şekilde kullanılmakta olan zengin bir AJAX bileşen kütüphanesidir.

Eğitmenin Kısa Özgeçmişi:

1998 yılında Hacettepe Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisans ve Doktorasını aynı bölümde tamamladı. Hacettepe ve Başkent Üniversitelerinin Bilg. Müh. Bölümlerinde verdiği C, C++, Java, Yazılım Mimarileri, Proje Yönetimi derslerinin yanısıra, özel sektör ve kamu kurumlarında birçok yazılım geliştirme personeline Temel ve Kurumsal Java Teknolojilerine ilişkin eğitim ve danışmanlık hizmetleri verdi. Halen 116 Bilişim Teknolojileri ve Danışmanlık A.Ş. firmasında danışman olarak görev yapmaktadır.

2. Eğitim

Eğitimin Adı: Spring Security

Eğitimci: Kenan Sevindik

Eğitimin Özet İçeriği:

Giriş seviyesi Spring Security anlatılacaktır. Günlük hayatta karşılaşabileceğimiz örnekler üzerinden konu pekiştirilecektir.

Eğitmenin Kısa Özgeçmişi:

1999 ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Özel firmalarda çeşitli pozisyonlarda çalıştıktan sonra Harezmi Bilişim Çözümleri firmasını kurdu. Java ve JEE kullanarak kurumsal uygulamalar geliştirme konusunda uzmanlaşmıştır. Çevik süreçler konusunda uygulamalı bilgi sahibidir.

 

 

Eğitimin Zamanı: 20 Eylül 2014 Cumartesi 11:00 – 14:10

Eğitimin Yeri: Bilkent Cyberpark Dr. Fikret Yücel Konferans Salonu

Katılım Koşulu: Eğitim ücretsizdir. Aidat borcu olmayan üyeler önceliklidir. Eğitimin yapılmasına 2 gün kala hala boş kontenjan varsa üye olmayanlar da başvurabilecektir.

Üye aidat borç durumunu öğrenmek için iletisim@bmo.org.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Kayıt için: http://www.eventbrite.com/e/bmo-teknoloji-gunleri-ankara-jsf-spring-security-tickets-13139908821

 

 

 

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası