Gaziantep İl Temsilciliğimizde Üye Toplantısı Gerçekleştirildi

BMO Üye Buluşmaları   kapsamında 14 Mart 2015 tarihinde  Gaziantep İl Temsilciliğimizde üye toplantısı gerçekleştirildi.

 

20150314_140815

 

 

BMO Üye Buluşmaları   kapsamında Gaziantep’te gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize katılım  oldukça yoğun oldu. Toplantının açılış konuşmasından sonra Odamızın tanıtımı, misyonu, vizyonu, yaptığı faaliyetler ve komisyon çalışmaları anlatıldı. Sunumdan sonra kısa bir çay molası verildi. 10 dakika aradan sonra Odamız ile ilgili soru cevap kısmına geçildi. Soru cevap kısmında BMO alan adımız,  bilirkişilik, imza yetkisi, Odamızın sektördeki problemlere bakış açısı gibi konularda sorular oldukça yoğundu.

 

Toplantının ikinci kısmında Gaziantep Temsilcimiz Erdal Dayak  Temsilciliğin hedeflerinden bahsetti. Toplantıda G.Antepli üyelerimiz oda çalışmalarına katılmak için oldukça istekliydi. Gaziantep’teki üyelerimizden, BMO Genel merkezimizce ve İstanbul Temsilciliğimizce verilen eğitimlerin G. Antep’te de olması gerektiği bildirimleri geldi. Gaziantep Temsilcimiz Erdal Dayak  Gaziantep’te de   eğitim yapacaklarını söyledi.Üyelerimize Gaziantep’te  hangi eğitimleri daha çok  talep ettikleri  üzerine bir çalışma yapıldı. Etkinliğimizde Gaziantep’te uzmanlık alanlarına göre eğitim verebilecek üyelerin isimleri alındı.

 

Geçekleştirilen toplantıda Yönetim  Kurulumuz adına Temsilcimiz Erdal DAYAK Bey’e plaket hediye edildi. Toplantıya katılan üyelerimize hediyeler dağıtıldıktan sonra toplantı sona erdi.

 

Toplantının sonunda;

 

* Toplantıya katılan üyeler arasında mail gurubu oluşturulması,

 

* Her ay yada 2 ayda bir düzenli olarak eğitim yapılması

 

* Temsilciliğin faaliyetlerini arttırmak için düzenli aralıklarla toplantı yapılmasına karar verildi.

 

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası