BMO SAMSUN İL TEMSİLCİLİĞİMİZ AÇILDI

Odamız örgütlenme faaliyetleri kapsamında Samsun İl Temsilciliğini  açarak örgütlenme konusunda yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Samsun ilinde temsilcilik ofisi bulunmayıp temsilcilik işlemleri için temsilcilerimiz kendi ofislerini kullanmaktadırlar.

Üyelik işlemleri veya Temsilcilik faaliyetleri hakkında bilgi almak ve destek vermek  için samsun@bmo.org.tr adresinden temsilcilerimiz ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Samsun İl Temsilciler Kurulu;

Cennet Demir (Koordinatör) : cennet.demir@bmo.org.tr

Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği lisans eğitiminden sonra 2005 yılında iş hayatına atılan Demir,2 sene kadar Yazılım Uzmanı olarak web teknolojileri üzerinde çalışmalar yürüttü. 2007 senesinde Smartsoft’a katıldı ve şirket bünyesinde birçok projede görevler üstlendi.Halen Cardtek firmasında Teknik Grup Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.

Bilal Kobanoğlu (üye) : bilal.kobanoglu@bmo.org.tr

Doğu Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinden mezun olduktan sonar TURKCELL de Yazılım Mühendisi olarak çalışmaya başladı. 2008-2010 yılları arasında Londra da Bilişim Uzmanı olarak çalışırken aynı zamanda GREENWICH Üniversitesi Business School da İşletme Yüksek lisansını (MBA) Şeref derecesiyle tamamladı. Türkiye dönerek TURK Telekom’da İş Zekâsı ve Veri ambarı Uzmanı olarak çalıştı.  2011 yılından bugüne Bilişim Danışmanlığı ve Perakende mağazacılık yapmaktadır.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası