BMO Konya İl Temsilciliğimiz Açıldı

Odamız örgütlenme faaliyetleri kapsamında    Konya İl Temsilciliğini  açarak örgütlenme konusunda yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Konya ilinde temsilcilik ofisi bulunmayıp, temsilcilik işlemleri için temsilcimizin çalışma ofisi kullanılmaktadır. Konya ilindeki  üyelerimizi ve bilgisayar mühendislerini Temsilciliğimizin çalışmalarına destek vermeye davet ediyoruz

Üyelik işlemleri veya Temsilcilik faaliyetleri hakkında bilgi almak ve destek vermek  için konya@bmo.org.tr adresinden temsilciliğimiz ile iletişime geçilebilmektedir.

Temsilci : Dr. Tarık YILMAZ  tarık.yılmaz@bmo.org.tr

1976 yılında Konya’da doğdu, ilköğretimini Afyon Sultandağı ilçesinde, ortaöğretimini Afyon Anadolu lisesi (orta kısım), lise öğretimini Malatya fen lisesinde tamamladı. Konya Selçuk Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisliği öğrenimini tamamladıktan sonra aynı üniversitede yüksek lisans ve doktorasını yaptı.

2000 yılında Konya Büyükşehir Belediyesi Elektronik Bilet sistemi sistem mühendisi ve teknik müdür olarak devam ettiği görevinden 2002 yılında ayrılarak Selçuk Üniversitesi Ilgın Meslek Yüksekokulunda Öğretim Görevlisi olarak akademik hayatına başladı.

Halen Konya Teknokent bünyesindeki BTM ARGE Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti ve İAMER İstatistiksel Analiz Merkezi Genel Müdürlüğünü yapmakta, Selçuk Üniversitesi Ilgın Meslek Yüksekokulunda Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama Bölüm Başkanlığı ve Müdür Yardımcılığı görevlerine devam etmektedir.

Sinyal işleme, Operasyonel ve Finansal Risk Analizi, Veri Madenciliği, Big Data konularında çalışmaları devam etmektedir. Bu konularla alakalı proje, makaleleri ve patentleri bulunmaktadır.

Boş zamanlarında otomobil ve atıcılık sporları ile uğraşmakta olup evli ve 2 çocuk babasıdır.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası