TMMOB Yönetim Kurulu – Oda Başkanları Ortak Toplantısı Yapıldı

4aa_4

TMMOB Yönetim Kurulu-Oda Başkanları ikinci toplantısı 30 Haziran 2016 tarihinde MMO Suat Sezai Gürü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

“Uluslararası İşgücü Kanunu Tasarısı” ve “Atatürk Havalimanı’na gerçekleştirilen terör saldırısı” gündemleriyle düzenlenen toplantıda; TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, genel değerlendirme yaparak bilgi verdi. Daha sonra söz alan Oda yöneticileri de eylem programına ilişkin görüş ve önerilerini aktardılar.

Toplantıya; TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, Yönetim Kurulu II. Başkanı Züber Akgöl, Sayman Üye Bahattin Şahin, Yönetim Kurulu üyeleri Cihan Dündar, Kemal Zeki Taydaş, Mehmet Besleme, Niyazi Karadeniz, Ferhat Yaşar, A. Deniz Özdemir, Ozan Yılmaz, Ümit Özcan, TMMOB Genel Sekreteri Dersim Gül, Teknik Görevliler Bülent Akça ve Eren Şahiner, Hukuk Müşaviri Nurten Çağlar Yakış ve Oda yöneticileri katıldı. Toplantıya BMO adına Birkan Sarıfakıoğlu katılım sağladı.

Toplantıda alınan karara göre, “Uluslararası İşgücü Kanunu Tasarısı” konusunda çalışmalar devam edecek ve bir kampanya yürütülecek.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası