İstanbul Temsilciliği Açılışı

 

 

bmoacilis

 

Bilgisayar Mühendisleri Odası İstanbul Temsilciliği üçüncü Genel Üye Toplantısı 25 Eylül 2016 tarihinde Kadıköy’deki yeni adresinde küçük bir açılışla gerçekleşti.

Çok sayıda meslektaşımızın katıldığı açılışa Kimya Mühendisleri Odası’dan temsilciler ve BMO Yönetim Kurulu Başkanı M. Birkan Sarıfakıoğlu da konuk oldu. Temsilcilik Kurulu Koordinatörü Turan Dolu ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Birkan Sarıfakıoğlu’nun konuşmalarının ardından en yeni üyemiz tarafından açılış gerçekleştirilerek Genel Üye Toplantısı’na geçildi.

Toplantıya katılan üyelerimiz yürütülen oda çalışmaları hakkında bilgilendirildi. Katılımcıların görüş ve önerileri ile zenginleşen toplantıda komisyonların yaptığı ve devam etmekte olan çalışmalar, takvimi belli olan eğitimler katılımcılara aktarıldı. Toplantının son bölümünde ise konuk avukatımızın davetli olduğu ve üyelerimizin sorularının cevaplandığı “Ohal Durumundaki Hukuki Haklarımız” konulu söyleşi düzenlendi. Söyleşi katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü ve güncel hukuki gelişmeler üzerinden bilgilendirme yapıldı.

Düzenli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz Genel Üye Toplantılarımızın bir sonrakisi, başka bir tema üzerinden, üç ay sonra gerçekleşecektir. Toplantıya kadar her türlü görüş ve önerilerinizi iletişim adresleri üzerinden iletebilirsiniz.

Adres    : Osmanağa Mah. Vahap Bey Sok. Şabanbey Apt. No:8/4 Kadıköy/İstanbul

Telefon  :  0 (216) 469 8731

Faks      :  0 (216) 912 1566

Ulaşım http://goo.gl/maps/4CcSHcek8G52

e-Posta istanbul@bmo.org.tr

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası