Samsun Üye Toplantısı Gerçekleştirildi

Bilgisayar Mühendisleri Odası 3. Dönem Çalışma Programı kapsamında, illerde yapılacak üye toplantılarının üçüncüsü 25 Şubat 2017 tarihinde Samsun’da gerçekleştirildi.

Toplantı öncesinde EMO Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ÖZDAĞ ve kurul üyeleri ile birlikte Bilgisayar Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Birkan SARIFAKIOĞLU ve Oda Koordinatörü Burak İMREK, TMMOB’ye bağlı odaların ortak çalışmaları ve dayanışmalarının geliştirilmesi kapsamında görüş alışverişinde bulundu.

Şube ofislerinin imkanlarını bilgisayar mühendisleri ile paylaşan Şube yönetimine teşekkür ederek, karşılıklı iyi niyet dileklerinin sunulduğu görüşme sonrası BMO üyeleri ile birlikte 3. Dönem Çalışma planı ve yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldı. Samsun ve çevre İllerdeki sektörün durumu, üniversiteler ile ilişkiler, üye sayısı ve üyelerin beklentilerinin ele alındığı toplantıda, Oda’nın Samsun ve çevre illerinde faaliyetlerinin planlaması ve temsil çalışmalarının başlamasına yönelik adımlar atıldı.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası