BMDergi Yeniden Yayında!

Bilgisayar Mühendisleri Odası’nın resmi yayını BMDergi, yenilenen arayüzü ve içeriğiyle dergi.bmo.org.tr adresi üzerinden yayına başladı!

İlk olarak 1992 yılında “Bilgisayar Mühendisleri Haber Bülteni” olarak başlayan bilgisayar mühendislerinin yayın macerası, 2000’li yıllarda BMDergi’ye evrilmiş ve BMO’nun kuruluşuyla BMDergi Odanın resmi yayını olarak hayata başlamıştı. Bir süre basılı olarak yayınlanmaya devam eden BMDergi, artık hem dijital hem basılı olarak okurlarıyla buluşacak.

BMDergi’nin web sitesinde çalışma yaşamından bilişim tarihine, mühendislikten eğitime birçok konu başlığı altında yayınlanacak makale, söyleşi ve videoların yoğun ilgi göreceğine inanıyoruz. Alanın uzmanlarına yönelik, bilgi teknolojilerini ve bağlı gelişmeleri, bilimsel, sosyal  ve ekonomik çerçevede ele alan yayın eksikliğini BMDergi ile gidermeyi hedefliyoruz. Yazarlarımızın katkılarıyla hem tarihin kaydını tutacağız hem de geleceğe ışık tutmaya çalışacağız.

Bilgiyi ve birikimlerimizi paylaşmak üzere yola çıktığımız bu yeni dönemde, yazılarıyla BMDergi’nin parçası olmak isteyen tüm dostlarımız bizimle dergi@bmo.org.tr adresi üzerinden iletişim kurabilirler.

Bizi sosyal medyada,  Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz.

Keyifli okumalar!

Bilgisayar Mühendisleri Odası Yayın Kurulu

Kaydet

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası