İzmir Temsilciliği Bimar’ı Ziyaret Etti

Bilgisayar Mühendisleri Odası İzmir Temsilciliği 24 Mart 2017 Cuma günü BİMAR Bilgi İşlem Hizmetleri A.Ş.’yi, Dokuz Eylül Teknoloji Geliştirme Bölgesi DEPARK Beta Binasındaki ofisinde ziyaret etti. Temsilcilik Kurulu Koordinatörü Okan Öztürkmenoğlu ve Temsilcilik Kurulu Üyeleri Özge Kart ve Barış Özel’i Teknik Lider Engin Güray karşıladı.

Meslek odasının dayanışma, sosyalleşme, ortak meslek çıkarlarını savunma gibi genel faydalarından bahsedildiği toplantıda, üyelere oda çalışmalarından bahsedildi. İzmir ve bölgesinde aktif bir oda çalışması yürütmeyi hedeflediklerini söyleyen İzmir Temsilciliği Kurul Üyeleri gerçekleştirilmiş ve gerçekleştirilecek temsilcilik faaliyetlerinden bahsetti.

Kurul Üyeleri, geçtiğimiz günlerde İzmir Temsilciliği’nde Bimar çalışanı Barış Demirci tarafından verilen “SQL ve Performans Tuning Eğitimi”nde katılımcıların eğitimden çok memnun kaldığını, buna benzer şekilde meslektaşların uzman oldukları konularda eğitim vermeleri konusu başta olmak üzere Bimar çalışanlarını oda faaliyetlerine ve komisyon çalışmalarına destek olmaya davet etti.

İmza yetkisi konusundaki gelişmeleri ve BMO’nun SEÇSİS çalışması üzerinde merak edilen soruları cevaplayan Kurul Üyeleri, Bimar ve DEPARK içerisinde meslek odası örgütlenmesini arttırmak için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası