Agile Turkey Summit 19 Ekim’de 5. Kez Düzenleniyor!

Destekçileri arasında yer aldığımız Agile Turkey Summit 19 Ekim’de 5. kez düzenleniyor!

Agile Turkey Topluluğu, Türkiye ve bölge ülkelerin en büyük Agile konferansı olan Agile Turkey Summit’in bu yıl 5.sini düzenliyor. 19 Ekim tarihinde Wyndham Grand Levent Oteli’nde gerçekleştirilecek etkinlikte birbirinden değerli yerli ve yabancı konuşmacılar yer alacak. BMO İstanbul Temsilciliği de katılımcıların soru ve önerilerini yanıtlamak üzere fuaye alanında yer alacak.

Etkinlik bu yıl “Agile Everywhere!” sloganı ile 3 paralel oturumda düzenlenecek. Her bir oturum Business Agility, Technical Agility ve Organisational Agility gibi farklı temalara sahip olacak.

Agile Turkey Summit 2017’nin açılış konuşmacısı Cynefin Framework’ünün yaratıcısı  ve Cognitive Edge’in Kurucusu ünlü profesör Dave Snowden olacak.

Etkinlikte bu sene herkesin yakından tanıdığı ünlü Karikatürist Erdil Yaşaroğlu ise kapanış konuşmasını gerçekleştirecek.

Etkinlikte diğer yıllardan farklı olarak, Agile felsefesini kültür haline getirmiş olan başarılı Startup organizasyonların CEO’larının katılacağı “Agile @ Startups” isimli bir panel gerçekleştirilecek.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgi almak ve gelişmeleri takip etmek için summit.agileturkey.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Agile Turkey Summit 2017’de görüşmek üzere.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası