BMO’dan Bilkent Üniversitesi CTIS Bölümüne Ziyaret

 

Bilgisayar Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu, 2 Mart 2018 Cuma günü İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi & Bilişim Sistemleri Bölümü’nü ziyaret etti.

Bölüm adına, Bölüm Başkanı ve BMO üyesi Dr. Erkan Uçar, Serpil Tın, Neşe Şahin Özçelik, N. Ceren Serim ve Dr. Murat Yıldırım’ın yer aldığı görüşmeye Oda adına Yönetim Kurulu Başkanı Birkan Sarıfakıoğlu ve Yönetim Kurulu Yazmanı Oktay Dursun katıldı. Görüşmede karşılıklı olarak bölüm ve Oda hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu, ortak çalışma alanları değerlendirildi.

Birkan Sarıfakıoğlu bölüm öğretim üyesi olan ve yakın zaman önce aramızdan ayrılan Dr. Mustafa Akgül’ün kaybı nedeniyle, üzüntü ve taziye dileklerini paylaşırken; Mustafa Akgül’ün hatırasını yaşatmak ve Türkiye’de İnternetin ve bilişim yaygınlaşması için yürüttüğü çalışmaların devam etmesini sağlamak üzere öneriler ele alındı. Bu amaçla, Mustafa Akgül’ün yakın çalışma arkadaşları ve görev üstlendiği sivil toplum örgütlerinin de katılacağı bir toplantı planlanması kararlaştırıldı.

 

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası