Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde BMO Etkinliği

28 Mart 2018 Çarşamba günü Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, BMO temsilcisi ve üyeleri Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri ile buluştu.

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Erdal KILIÇ’ın açış konuşmalarıyla başlayan etkinlikle, BMO Samsun Temsilcisi Akın ÖMÜR meslek örgütleri, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği ve Bilgisayar Mühendisleri Odası hakkında bilgi vererek, Odaya üye olmanın önemi ve avantajlarından bahsetti.

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Oda üyesi bilgisayar mühendisleri Gizem Özlem ÖZTEKESİN mühendislik ve bilgisayar mühendisliği hakkında bilgi verirken, Muzaffer Bayramoğlu ise bilişim meslek alanı, çalışma hayatı ve çalışma koşullarından bahsetti.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Oda üyesi Recep Ali GEZE, bölüm başkan yardımcısı Doç.Dr. Sedat AKLEYLEK ve bölüm asistanları da katıldılar.

Bilgisayar Mühendisleri Odası ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü arasında gelişen işbirliği ve ortak çalışmanın önümüzdeki süreçte başka etkinlikler de sürmesi planlanıyor.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası