BMO’nun 6. Yaşı Kutlandı

Bilgisayar Mühendisleri Odası’nın 2 Haziran 2012’de TMMOB 42. Olağan Genel Kurulunda alınan kuruluş kararının 6. yıldönümü, 2 Haziran 2018 Cumartesi günü düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Oda üyelerinin yanı sıra akademiden, bilişim kesiminden ve diğer Odalardan pek çok kişinin katıldığı kutlama töreninde Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Küçükaras BMO’nun kuruluş ilke ve amaçlarını vurgulayarak 6 yılda gelinen noktayı ve geleceğe dönük hedefleri değerlendiren bir konuşma yaptı. Sonrasında BMO 3. Dönem Başkanı Birkan Sarıfakıoğlu, BMO 1. Dönem Başkanı Gölay Şakiroğulları, EMO Yönetim Kurulu Başkanı Gazi İpek, EMO Ankara Şubesi Başkanı Ömürhan Soysal, ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Halit Oğuztüzün ve ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatoş Yarman Vural, BMO’nun 6. yaşına ilişkin duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

BMO 6. yaş pastasının en genç üyelerce kesilmesiyle süren kutlamada, 3 Haziranda gerçekleştirilen TMMOB 45. Dönem seçimleriyle TMMOB Yönetim Kurulundaki görevini devreden Ali Rıza Atasoy‘a çiçek verilerek çalışma ve katkılarından dolayı teşekkür edildi.


© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası