BMO-Genç Yaz Eğitim Kampı 2018 Başlıyor!..

1-10 Ağustos 2018 tarihleri arasında ikincisi Dokuz Eylül Üniversitesi Seferihisar Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nde düzenlenecek olan BMO-Genç Yaz Eğitim Kampı 2018 için başvurular başladı.

bmo.org.tr/yazkampi adresi üzerindeki başvuru formu ile başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Kontenjan 35 kişiyle sınırlıdır. Başvurular 01 Temmuz 2018 Pazar akşamı sona erecektir. Başvuruların değerlendirme sonuçları 03 Temmuz 2018 Salı günü başvuran kişilere iletilecektir.

Kampın eğitim, konaklama ve yemek dahil ücreti 675,00 TL’dir. Kamp ücreti, kayıt tarihi (04-09 Temmuz günleri arasında) içerisinde bu bağlantıdaki hesaplardan birine (“Yaz Kampı katılımcının_TC_kimlik_numarası” açıklaması ile) yatırılabilecektir. Tesislere ulaşımın bireysel olanaklarla sağlanması gerekmektedir. Tesislere nasıl ulaşım sağlanacağı konusunda istenmesi durumunda bilgi verilecektir. Konaklamalar çift kişilik odalarda gerçekleştirilecektir.

Kampa Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformasyon Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği bölümü öğrencilerinin başvuruları kabul edilecektir.

Bol şanslar ve güzel bir kamp dileriz.


Yaz Kampında aşağıdaki konularda eğitimler verilecektir. Oturumlar eşzamanlı (paralel) olmayıp tüm katılımcılar aynı eğitimleri alacaktır.

  • Python’la Yazılım Geliştirme (Programming with Python)
  • Özgür Yazılım (Free Software)
  • Bulut Bilişim (Cloud Computing)
  • Siber Güvenlik (Cyber Security)
  • Proje Yönetimi (Project Management)
  • Yapay Zekâ (Artificial Intelligence)
  • Oyun Geliştirme (Game Development [Unity])
  • Blokzinciri (Blockchain)

Ayrıca akşam yemeği sonrası Kamp Sohbeti buluşmalarında akademisyenler, yöneticiler ve sektör çalışanlarının katılımıyla deneyim paylaşımı, girişimci olmak isteyenlerin bilmesi gerekenler, kişisel gelişim, işe alım süreçleri, film gösterimleri gibi etkinlikler düzenlenecektir.

Taslak izlence (program) aşağıda paylaşılmış olup ayrıntılı ve kesinleşmiş izlence önümüzdeki günlerde duyurulacaktır.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası