Agile Turkey Summit 25 Ekim’de 6. Kez Düzenleniyor!

Agile Turkey Topluluğu, Türkiye ve bölge ülkelerin ilk ve en büyük Agile konferansı olan Agile Turkey Summit’in bu yıl 6.sını düzenliyor. 25 Ekim tarihinde Wyndham Grand Levent Oteli’nde gerçekleştirilecek etkinlikte birbirinden değerli yerli ve yabancı konuşmacılar yer alacak. BMO İstanbul Temsilciliği de standı ile fuaye alanında  olacak.

Etkinlik bu yıl “Dream, Experiment, Change!” sloganı ile 3 paralel oturumda düzenlenecek. Konferans içeriğinde geçtiğimiz yıllardan farklı olarak konuşmacılarla bire bir soru sorabileceğiniz seanslar, ücretsiz Agile Koçluk seansı “Coaches Recipe”, ücretsiz workshoplar ve daha bir çok yenilik yer alacak. Agile Turkey Summit 2018’in açılış konuşmacısı Agile dünyasının çok yakından tanıdığı Spotify Model’inin yaratıcılarından ünlü isim Henrik Kniberg olacak.

Etkinlikte bu sene son zamanların popüler komedyeni Kaan Sekban ise kapanışta kişisel şovunu gerçekleştirecek.

Etkinlikte diğer yıllardan farklı olarak ve Türkiye’de ilk defa konferans konuşmaları sırasında canlı illüstrasyon yapılacak. Bu konuda dünyaca ünlü Stuart Young’ın gerçekleştireceği çalışmanın büyük ilgi uyandırması bekleniyor.

1000 kişinin katılması beklenen etkinlik için kalan sınırlı sayıdaki biletlerden satın almak, organizasyonla ilgili detaylı bilgiye ulaşmak ve gelişmeleri takip etmek için summit.agileturkey.org adresini ziyaret edebilir, info@agileturkey.org adresinden iletişim kurabilirsiniz.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası