Nasıl Bir Yapay Zekâ?

Karanlık güçlerin saldırıları sonucunda 24 Ocak 1993’te yitirdiğimiz Uğur MUMCU ile 31 Ocak 1990’da yitirdiğimiz Prof. Dr. Muammer AKSOY‘u ve tüm aydınlarımızı anmak; temsil ettikleri, savundukları değerleri yaşatmak amacıyla her yıl 24-31 Ocak günleri arasında “Adalet ve Demokrasi Haftası” düzenleniyor.

Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfının (um: ag’ın) eşgüdümüyle gerçekleştirilen, Bilgisayar Mühendisleri Odasının da katılımcılarından olduğu haftada pek çok demokratik kitle örgütü, haftanın anlamına uygun etkinlikler yapıyor.

Odamızın, 26. Adalet ve Demokrasi Haftası kapsamında Bilim ve Gelecek dergisiyle birlikte düzenlediği etkinlikte Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem SAY “Adil ve Demokratik Gelecek İçin Nasıl Bir Yapay Zekâ?” başlıklı söyleşiyle konuğumuz olacak.

TMMOB Mimarlar Odası Konferans Salonunda 26 Ocak 2019 Cumartesi günü saat 14.00‘te yapılacak söyleşinin sonunda Prof. Dr. Cem SAY, Bilim ve Gelecek Yayınlarından çıkan “50 Soruda Yapay Zekâ” kitabını imzalayacak.

Adil ve Demokratik Gelecek İçin Nasıl Bir Yapay Zekâ?
Gün: 26 Ocak 2019 Cumartesi
Saat: 14.00
Yer: TMMOB Mimarlar Odası – Konur Sok. No. 4 Kızılay-ANKARA


26. Adalet ve Demokrasi Haftasının izlencesine buradan erişebilirsiniz.
© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası