“Benim de Bilgisayarım Olsun” Projesi Başarıyla Tamamlandı

27.06.2014 tarihinde  Bingöl’ün Adaklı ilçesi Hasbağlar köyü İlk ve Orta Okulu’n da Odamızın koordinasyonu ile başlayan “Benimde Bilgisayarım Olsun” kampanyası  yardımsever  üyelerimizin katkılarıyla tamamlandı.

IMAG0136 web

 

Yardımların ulaştığı  okul müdürü Ceyhun bey diyor ki:

Projemizde birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz yardımsever insanlar merhaba,
Öncelikte sizlere Bingöl’den küçücük öğrencilerimiz kocaman kucak dolusu sevgisini iletirim. Eğitim de fırsat eşitliği sağlamak adına çıktığımız yolda bizlere gerek manevi gerek maddi anlamda destek sağladığınız için teşekkür ediyoruz.
Okulumuzda az sayıda eski bilgisayar bulunmaktaydı. Yaklaşık 3 bilgisayarı öğrencilerimize tahsis edebilmiştik. Sizler sayesinde ciddi kazanımlar elde ettik. Şu an tamir ettirdiğimiz ve sizlerden gelen bilgisayarlarla, bilgisayar sınıfında kullanılabilir bilgisayar sayımız 23 oldu. Eskiden öğrencilerimiz bilgisayar sınıfında 3er dakika bilgisayar kullanırken, şu an ders boyunca bilgisayar kullanma fırsatı buluyorlar. Daha iyi araştırıyor, bir çok öğrenme yöntemini bir arada kullanarak daha iyi öğreniyorlar.
Elde ettiğimiz kazanımları aşağıda sıralamaya çalıştım. Tabi ki sizler gibi insanlarla tanışmak bizim için en önemli ve öncelikli kazanımımız bu oldu. Öğrencilerimize orda, uzaklarda bir sürü yardım sever insan olduğunu gösterdik.
1. 12 tane masa üstü bilgisayar
2. 4 tane notebook
3. 1 tane projeksiyon
4. 1 tane projeksiyon perdesi
5. 1 tane yazıcı
6. 1 tane monitör
7. 15 tane 5li priz
8. 10 tane mouse
9. 10 adet ekran kartı data kablosu
Yapmış olduğumuz çalışmalarda bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Ceyhun ERTAÇ
Hasbağlar İlk ve Orta Okulu Müdürü
Adaklı/Bingöl
© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası