İzmir’de Üye Toplantısı Yapıldı

IMG_2685.JPG adlı dosyanın kopyası

Bilgisayar Mühendisleri Odası (BMO) 3. dönem oda faaliyetleri kapsamında İzmir Temsilciliği bünyesinde 2 Nisan Cumartesi günü saat 14:00 – 16:30 saatleri arasında Makina Mühendisleri Odası Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi Karadeniz Salonu’nda “Genel Üye Toplantısı” etkinliği gerçekleştirilmiştir. BMO 3. Dönem Yönetim Kurulu (YK) Başkan Yardımcısı Meltem Yıldırım Ekici ve Yönetim Kurulu Yedek Üyesi H. Gözde Demirci’nin konuşmacı olarak katıldığı toplantıda oda üyelerine ve katılımcılara meslek odasının gerekliliği, TMMOB örgütlenmesinin önemi ve BMO’nun kuruluş süreci hakkında bilgiler verildi.

BMO Ana Yönetmeliği, odanın yapısı, üyelik süreçleri, komisyonları ve birimleri hakkında üyelerle bilgi paylaşımı yapıldıktan sonra BMO’nun 3. Olağan Genel Kurul süreci ve genel kurul sonrası oluşan yeni dönem Oda Yönetim Kurulu hakkında son gelişmeler de katılımcılara aktarıldı.

Daha sonra, Oda Yönetim Kurulu’na iletilmek üzere yeni dönem İzmir Temsilciler Kurulu için adaylıklar ve aday önerileri paylaşıldı. Yeni dönemde kurulması planlanan komisyonlarda görev almak isteyen üyelerin isimleri ve yeni komisyon önerileri toplandı. Katılımcılar İzmir’deki oda temsilciliği faaliyetlerinin kapsamı, önceliği ve Genel Merkez komisyonlarına İzmir’den verilecek katkı konusunda bilgi alışverişinde bulunarak; Yönetim Kurulu üyeleriyle Merkez Yönetim Kurulu’na iletilmek üzere görüş ve önerilerini paylaştılar. Toplantı BMO 3. Dönemi çalışmalarına dair görüş ve önerilerin sunulması ile sona erdi.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası