BMO “METU CENG Demo Day” etkinliğinde!

metu_ceng_demo_dayODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin bitirme projelerini sergileyecekleri METU CENG Demo Day yarın başlıyor. Etkinli kapsamında bir de BMO Özel Ödülü verilecek.

Her yıl yaklaşık yüz öğrenciyi mezun veren Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nün dört yıl boyunca zorlu derslerden geçen öğrencileri, bütün bir öğrenim sürecinde edindikleri bilgi birikimlerini ve deneyimlerini iki dönem boyunca sürdürdükleri bitirme projeleri ile somut çıktılara dönüştürüyorlar. Bu projelerin bazıları değişik sosyal problemlere çözüm üretirken, bazıları yenilikçi fikirleriyle firmalara veya daha büyük projelere dönüşerek sosyo-ekonomik kalkınmamıza katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Toplumun her kesimine sergilenmesi amaçlanan bitirme projeleri çıktılarının yer alacağı “CENG Demo Day” bu yıl ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde 18 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Proje sunumlarının gerçekleştirileceği programın yarışma jürisinde Bilgisayar Mühendisleri Odası Onur Kurulu üyesi Kemal ÖZKAZANÇ görev alacak. BMO Özel Ödülü ise BMO Kurul üyelerinin yer aldığı bir jüri tarafından seçilecek. Etkinlik14.30’da gerçekleştirilecek ödül töreni ile sona erecek.

Etkinlik hakkında bilgi almak ve projeler incelemek için: http://senior.ceng.metu.edu.tr/2016

Yer : ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi
Tarih : 18 Haziran 2016, Cumartesi
Sergi : 09.00-16.00 (ODTÜ KKM, Ana Fuaye)
Ödül Töreni : 14.30-16.00 (ODTÜ KKM, B Salonu)

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası