Yeni Üye Toplantısı Düzenlendi

Bilgisayar Mühendisleri Odası, üyelerin oda süreçlerine katılımını artırmak, üyelere odayı tanıtmak ve çalışmalar hakkında bilgi vermek üzere faaliyetlerine devam ediyor.

Bu kapsamda yeni yılın ilk toplantısı 4 Ocak 2016 tarihinde, ODTÜ Mezunları Derneği’nde düzenlenen Yeni Üye Toplantısı oldu. 2016 yılında BMO’ya kayıt olan üyelere yönelik düzenlenen toplantının açılışını Yönetim Kurulu Başkanı Birkan Sarıfakıoğlu gerçekleştirdi. 2016 yılı içerisinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Sarıfakıoğlu, BMO Yönetimi olarak mesleği ve meslek hayatını, toplumsal yaşamın bir parçası olarak ele aldığını, bu anlamda mühendisliğin ve mühendisin içinde bulunduğu koşullardan ve toplumdan ayrı düşünülemeyeceğini vurguladı.

Oda Koordinatörü, bilgisayar mühendisi Burak İMREK’in Oda hukuki alt yapısı, işleyişi, kurullar, komisyonlar, 2016 çalışmaları ve 2017 hedefleri hakkında bilgi verdiği sunumuyla devam eden toplantıda, toplantıyı düzenleyen Üye İlişkileri ve Örgütlenme Komisyonu üyeleri de yer aldı.

Yeni üyelerin iş hayatında karşılaştıkları problemler ve Odadan taleplerinin ifade edildiği toplantı, üyeler arasında gerçekleştirilen deneyim aktarımı ve sohbet ile sona erdi.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası