BMO 4. Dönem 2. Koordinasyon Kurulu Toplantısı Düzenlendi

Bilgisayar Mühendisleri Odası 4. döneminin ikinci Koordinasyon Kurulu toplantısı, 1 Aralık 2018 Cumartesi günü Elektrik Mühendisleri Odası kütüphanesinde gerçekleştirildi. BMO Koordinasyon Kurulu Yönergesine göre Yönetim, Denetleme, Onur ve İl Temsilcilik Kurulları üyeleri, İl Temsilcileri, komisyonların yürütücüleri ve çalışma grubu temsilcilerinden oluşan kurulun toplantısı, BMO Yönetim Kurulu Başkanı Hülya KÜÇÜKARAS’ın konuşmasıyla başladı. Konuşmasında Mart-Kasım 2018 ayları boyunca gerçekleştirilen başlıca çalışmalara ve kamuoyuna yönelik açıklamalara ilişkin bilgi veren Küçükaras, 2019’da yapılacak Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi (BİLMÖK) ve Bilgisayar Mühendisleri Kurultayı (BMK’19) hazırlıklarından söz ederek üyelerin ve komisyonların katkılarını beklediklerini söyledi.

BMO Yönetim Kurulu Yazman Üyesi Uğur KOCAGER’in yönetim kurulunun Mart-Kasım 2018 çalışmalarını bir sunuyla özetlemesinin ardından İstanbul Temsilcilik Kurulu ve İzmir Temsilcilik Kurulu çalışma raporları sunuldu. İl temsilcileri ile komisyon ve çalışma grubu adına söz alan üyelerimiz yapılan çalışmaları ve hedeflerini aktardılar. Toplantının son bölümünde Koordinasyon Kurulu üyelerinin çalışmalara ilişkin değerlendirmeleri ve önerileri dile getirildi. 

Toplantı, Birliğimiz TMMOB’nin ekonomik bunalıma yönelik olarak başlattığı “Ekonomik Krizin Bedelini Ödemeyeceğiz” kampanyasına BMO’nun katılımını simgeleyen fotoğrafların çekilmesi ve Koordinasyon Kurulu açıklamasıyla sona erdi. Toplantı sonunda yayımlanan açıklamaya buradan ulaşabilirsiniz.

Eren Can Dikme (BMO İstanbul Temsilciliği)

Sezer Baytar (BMO İzmir Temsilcilik Koordinatörü)

Mustafa Deniz (BMO Bursa Temsilci Yardımcısı)

Akın Ömür (BMO Samsun Temsilcisi)

Mutlu Payaslıoğlu (BMO Bilişim Hukuku ve Bilirkişilik Komisyonu)

Ezgi Pekşen Soysal (BMO Kadın Mühendisler Komisyonu)

Birkan Sarıfakıoğlu (BMO Meslek Tanımları ve Mesleki Denetim Komisyonu)

Ali Çetinkaya (BMO Siber Güvenlik Komisyonu)

Emine Aydın (BMO Üye İlişkileri ve Örgütlenme Komisyonu)

Cem Nuri Aldaş (BMO En Az Ücret Çalışma Grubu)

Taylan Özgür Yıldırım (BMO Profil Belirleme Çalışma Grubu)

Kemal Özkazanç (BMO Onur Kurulu Üyesi)

Doruk Fişek, dilek ve önerilerini aktarıyor.

 

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası