Adana’da BMO-Genç Buluşması Yapıldı

Bilgisayar Mühendisleri Odası Adana Temsilciliğinin düzenlediği BMO-Genç Buluşması, 28 Eylül 2019 Cumartesi günü Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Adana Şubesinde gerçekleştirildi.

Adana ve Mersin’ de öğrenim gören öğrencilerin katıldığı etkinlikte ev sahibi olarak açış konuşması yapan EMO Adana Şube Başkanı Mehmet MAK, öğrencilere yeni ders yılında başarılar dileyerek EMO Adana Şubesinin Bilgisayar Mühendisleri Odasının üyelerine ve BMO-Genç üyelerine her zaman açık olduğunu belirtti. BMO Adana Temsilciliği Koordinatörü Hilal BOĞA‘nın Odamızın kurumsal yapısını ve Adana Temsilciliğini tanıtan sunusunun ardından temsilcilik kurulu üyelerimiz  Cantekin GÜNEŞER, Yoldaş ERDOĞAN  ve Orhan ŞENATEŞ BMO’nun ve Adana Temsilciliğinin çalışmalarını, tasarılarını bir söyleşiyle aktardılar.

BMO-Genç üyelerinin öğrenim yaşamına ve meslek odasına ilişkin düşüncelerini paylaştığı buluşmada öğrencilerin Odadan beklentileri ve yapılacak etkinliklere ilişkin önerileri konusunda bilgi alındı. Etkinlik,  EMO Adana Şubesinin bahçesinde yapılan çay partisi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

no images were found

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası