BMO 4. Dönem 4. Koordinasyon Kurulu Toplantısı Düzenlendi

Bilgisayar Mühendisleri Odası 4. döneminin dördüncü ve son Koordinasyon Kurulu toplantısı, 21 Aralık 2019 Cumartesi günü Ankara’da ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Tesislerinde Eymir Salonunda  gerçekleştirildi.

BMO Koordinasyon Kurulu Yönergesine göre Yönetim, Denetleme, Onur ve İl Temsilcilik Kurulları üyeleri, İl Temsilcileri, komisyonların yürütücüleri ve çalışma grubu temsilcilerinden oluşan kurulun toplantısı, BMO Yönetim Kurulu Başkanı Hülya KÜÇÜKARAS’ın Haziran- Aralık 2019 çalışmalarından söz ederek dönem sonuna dek yapılacak etkinlikler konusunda bilgi verdiği açış konuşmasıyla başladı.

Toplantıda, yönetim kurulunun BMO 4. döneminde Mart 2018-Aralık 2019 arasında yapılan çalışmaları, üye sayılarını ve mali durumu bir sunuyla aktarmasının ardından İstanbul, İzmir, Adana ve Samsun Temsilciliklerinin Haziran-Aralık 2019 çalışma raporları, temsilcilik kurullarınca sunuldu. Komisyon ve çalışma grubu adına söz alan üyelerimiz de dönem boyunca yürütülen çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptılar. Toplantının son bölümünde Koordinasyon Kurulu üyeleri, BMO’nun dördüncü dönemine ilişkin değerlendirmelerini ve gelecek dönem çalışmaları için önerilerini dile getirdiler. 

Koordinasyon Kurulu toplantısı, dördüncü dönem çalışmaları ve yeni yıl kutlaması temelinde oluşturulan Koordinasyon Kurulu açıklamasıyla sona erdi. Toplantı sonunda yayımlanan açıklamaya buradan erişebilirsiniz.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası