BMO 5. Dönem Çalışma Programı Taslağı ve Çevirimiçi Üye Toplantısı

Değerli üyemiz,

BMO’nun 5. Dönem Yönetim Kurulu olarak, Odamızın 15-16 Ağustos 2020 tarihlerinde düzenlenen 5. Olağan Genel Kurulu’nda alınan kararlar ve bize verilen görevler doğrultusunda önümüzdeki dönem için bir Çalışma Programı hazırladık. Önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönem de çalışmalarımızı üyelerimizin katılımı, katkı ve önerileriyle biçimlendirmek istiyoruz. Bu doğrultuda, bağlantısı aşağıda yer alan taslak Çalışma Programımız üzerine üyelerimizin görüş ve önerilerini toplamak amacıyla 22 Eylül 2020 Salı akşamı saat 20:00’de bir çevrimiçi üye toplantısı gerçekleştireceğiz. Toplantıya, Odamızın 5. döneminde yapılacak çalışmalara ilişkin görüşü, önerisi, sorusu, dileği ve beklentisi olan tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz. 

Toplantı Gündemi

– Açılış

– Oda Çalışmaları Konusunda Bilgilendirme

– Çalışma Programı Konusunda Bilgilendirme

– Çalışma Programı Üzerine Görüş ve Öneriler

Toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin 21 Eylül 2020 Pazartesi 18.00’e kadar iletisim@bmo.org.tr adresine e-posta göndermelerini rica ediyoruz. Toplantıya katılacağını bildiren üyelerimize, erişim bilgileri 22 Eylül 2020 Salı günü yollanacaktır.

Toplantıda sizlerden gelecek görüş ve önerileriyle son hali verilecek olan Çalışma Programımız kamuoyuyla paylaşılacaktır. Toplantıya katılamayacak olan üyelerimizin de görüş ve önerilerini iletisim@bmo.org.tr adresine e-posta ile iletmelerinden mutlu oluruz.

Bu dönem de üyelerimizle var olup üyelerimizle büyüyeceğimizi biliyor; mesleğimiz, meslektaşlarımız ve toplum için yapacağımız tüm çalışmalarda vereceğiniz destek için şimdiden teşekkür ediyoruz. 

Bilgisayar Mühendisleri Odası 

5. Dönem Yönetim Kurulu

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası