Özgür ve Güvenli İletişim Mümkün – Çevrimiçi Etkinlik

Geçtiğimiz haftadan bu yana gündemde olan anlık ileti (mesajlaşma) uygulamaları ve kişisel verilerimizin gizliliğinin korunması konularıyla ilgili olarak Yönetim Kurulumuz 12 Ocak 2021 günü bir açıklama yaptı. Web sitemizde yayımlanan açıklamayı aşağıdaki sayfadan okuyabilirsiniz:

Anlık ileti uygulamalarıyla ilgili bilgilendirici bir içeriği olan ve yurttaşlarımıza kişisel verilerinin korunması için yapabileceklerine ilişkin öneriler barındıran açıklamamız, sosyal ağlarda birçok yurttaşımız tarafından paylaşıldı ve çok sayıda yayın organı tarafından haberleştirildi. Açıklamamız sonrası konuyla ilgili değerlendirmelerimizi paylaşmak üzere Odamızı yayına davet eden Artı TV’de 13 Ocak 2021’de yayımlanan Odak programına Yönetim Kurulu Yazman Üyemiz Adil Güneş Akbaş konuk oldu. Programın kaydını Odamızın YouTube kanalında izleyebilirsiniz:

Çevrimiçi Etkinlik: Özgür ve Güvenli İletişim Mümkün
Tarih: 16 Ocak 2021 Cumartesi
Saat: 17:00

Anlık ileti uygulamaları ve kişisel verilerin korunması konuları kamuoyunda güncelliğini korurken bu konuları hukuksal, teknik ve sosyal boyutlarıyla değerlendireceğimiz bir çevrimiçi etkinlik düzenliyoruz. Alternatif Bilişim Derneği, Alternatif Medya Derneği ve Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ile birlikte 16 Ocak 2021 Cumartesi günü saat 17:00’de düzenleyeceğimiz etkinlikte Av. Faruk Çayır, Diyar Saraçoğlu ve Adil Güneş Akbaş konuşmacı olarak yer alacaklar. Kolaylaştırıcılığını Tigin Öztürk’ün üstleneceği etkinlik Odamızın YouTube kanalından canlı olarak yayımlanacak. Aşağıdaki adresten Odamızın YouTube kanalını görüntüleyip abone olabilir, etkinliğimizi de buradan izleyebilirsiniz:

https://www.youtube.com/BilgisayarMuhendisleriOdasi

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası