TechAdana Etkinliğinin İkincisi 11 Mayıs 2022’de Yapıldı

Bilgisayar Mühendisleri Odası Adana İl Temsilciliği, Adana Valiliği, Çukurova Kalkınma Ajansı, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası ve Çukurova Üniversitesinin katkılarıyla düzenlenen TechAdana etkinliğinin ikincisi 11 Mayıs 2022 tarihinde yapıldı.

Etkinlik Bilgisayar Mühendisleri Odası Adana İl Temsilciliği Koordinatörü Yoldaş Erdoğan’ın açılış konuşması ile başladı. Adana Valisi Süleyman Elban ve Çukurova Üniversitesi Rektörü Meryem Tuncel’in birer konuşma yaptığı TechAdana’nın geleneksel olarak her yıl yapılması planlanıyor.

Bu sene etkinlikte Yapay Zeka, Metaverse ve Dijital Ekonomi konuları ağırlıklı olarak konuşuldu. Sahnesinde 11 konuğu ağırlayan TechAdana etkinliği Adana’nın bilişim ve teknoloji vizyonuna katkı sunmayı amaçlıyor. Etkinliğe katılarak sunum yapan konuşmacılar Bilgisayar Mühendisleri Odasına çalışmalarından dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Etkinlikte birçok alanda görev alan BMO-Genç gönüllüleri de TechAdana’nın bilişime ilgi duyan herkesi bir araya getirmesinden dolayı Adana BMO İl Temsilciliğine teşekkürlerini ilettiler. Yüzlerce teknoloji meraklısının izlediği TechAdana gün boyu sürdü. Gün içerisinde konuşmacıların sunumlarından seçilen sorularla eğlenceli yarışmalara katılan izleyicilere onlarca teknolojik hediye dağıtıldı.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası