BMO-GENÇ 5. YAZ EĞİTİM KAMPI

14-16 EYLÜL 2023 TARİHLERİNDE İZMİR İL TEMSİLCİLİĞİ’NDE

Gelenekselleşen BMO-Genç Yaz Eğitim Kampının tarihleri belli oldu. Genç BMO adayı günümüzün en popüler yazılım uygulama alanlarından derin öğrenme üzerine sektör deneyimi olan eğitimciler ile 3 gün geçirmeye var mısın? 

Bu sene beşincisi 14 – 16 Eylül 2023 günleri arasında Bilgisayar Mühendisleri Odası İzmir İl Temsilciliği’nde düzenlenecektir.

BMO-Genç Yaz Eğitim Kampı 2023 için başvuruları için son tarih olan 8 Eylül Cuma gününe kadar bmo.org.tr/yazkampi adresi üzerindeki başvuru formuyla başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kontenjan 15 kişiyle sınırlıdır. 

Kamp 3 gün boyunca 9-18 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Kampa kabul edilen öğrencilerden kamp katılım ücreti olarak BMO banka hesabına 600 TL yatırması beklenmektedir. 14 ve 15 Eylül akşamları toplu sosyal etkinlik planlanlanmıştır.

İl Temsilciliği İzmir Merkezde bulunmak ile birlikte ulaşımın bireysel olanaklarla sağlanması gerekmektedir. Tesislere ulaşımın nasıl sağlanacağına ilişkin ayrıntılı bilgi katılımcılara verilecektir. 

Kampa Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformasyon Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Adli Bilişim Mühendisliği ile Yapay Zeka Mühendisliği bölümü öğrencilerinin başvuruları kabul edilecektir. 

2. sınıfı tamamlamış ve daha üst sınıf öğrencilerinin ve bitirme projesinde derin öğrenme temalı bir proje geliştirmeyi planlayanlar tercih önceliği olacaktır.

Bol şanslar ve güzel bir kamp dileriz.

Yaz Eğitim kampı derin öğrenme algoritmaları ve uygulama alanlarından metin analizi, görüntü işleme ve büyük dil modellemeleri (LLM) teorik ve pratik eğitim içeriklerine sahip olacaktır. 

Eğitimler sektörde bu alanlarda çalışan kişiler tarafından verilecektir. Bu sayede teorik bilginin yanı sıra uygulama olanakları ve sektörde bu alanda uzman kişilerin deneyimleri yol gösterici olacaktır. 

Oturumlar eş zamanlı (paralel) olmayıp tüm katılımcılar aynı eğitimleri alacaktır. 

Akşam yemeklerinin ardından Kamp Söyleşileri buluşmalarında akademisyenler, yöneticiler ve sektör çalışanlarının katılımıyla deneyim paylaşımı, girişimci olmak isteyenlerin bilmesi gerekenler, kişisel gelişim, işe alım süreçleri gibi toplu söyleşiler gerçekleştirilecektir.

Bilgisayar Mühendisleri Odası İzmir İl Temsilciliği

Taslak izlence (program) buraya eklenecektir.

Başvuru Formu: BMO-Genç ile Derin Öğrenme – TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası

Ödeme Bilgileri:

Hesap Adı: BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ ODASI

Banka ve Şube: Garanti Bankası Necatibey Şubesi

IBAN: TR92 0006 2000 1300 0006 2958 49

Adres: Alsancak Mah. Kıbrıs Şehitleri Cad. No. 53/9 Kat: 5 Konak – İZMİR, 35220

Konum: https://goo.gl/maps/yM7BdJFFum4CMasf6

E-posta: izmir@bmo.org.tr

Telefon: 0232 484 44 24

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası