PrimeFaces’ a Dair Herşey

25 ekim cumartesi İstanbul Temsilciliğimizde BMO  Teknoloji Günleri kapsamında ” PrimeFaces’ a dair herşey” eğitimi  gerçekleştirilecektir.

Primefaces_AFIS

 

Konuşmanın Adı: PrimeFaces’ a dair herşey

Eğitimci: Çağatay Çivici – Mert Sincan

Çağatay Çivici, Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunudur. PrimeFaces kütüphanesinin yaratıcısıdır. Apache MyFaces geliştirme kurulunda görev aldı. SpringOne, Jazoon, JAX, JSFSummit gibi uluslararası konferanslara konuşmacı olarak katıldı. Java Server Faces uzman grubu üyesidir. Prime Teknoloji ile Ford’dan nvidia’ya kadar birçok firmaya eğitim ve destek vermektedir.

Mert Sincan, Ankara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünü 2013′ de tamamlamıştır. Okuduğu Üniversitede 2 yıl kısmi zamanlı öğrenci olarak görv almıştır. 2013 yılında katılmış olduğu Tübitak Lisans Yazılım Projesi yarışmasında yabancı öğrencilere Türkçemizi öğretmeyi amaçlayan Akıllı Türkçe Eğiticisi Türkçe Öğrenimini Destekleyen Android Tabanlı Mobil Uygulama projesiyle Eğitim Uygulamaları alanında dereceye girerek 2. olmuştur. 2013 yılından bu yana PrimeTek firmasında  Core Developer olarak çalışmaktadır ve PrimeFaces kütüphanesini geliştirme adına JQuery, HTML, CSS, JSF alanında çalışmalar yapmaktadır. Ankara JUG’ un aktif  bir üyesidir.

http://blog.primefaces.org/

Eğitim İçeriği Özet:

PrimeFaces, Java Server Faces için geliştirilen ve yüzün üzerinde zengin kullanıcı deneyimi sunan bileşenlere sahip bir arayüz kütüphanesidir. PrimeFaces Bileşenleri sayesinde, JSF gerçek potansiyeline ulaşır. Bu eğitim zengin PrimeFaces bileşenleri, javascript kullanmadan ajax, web tabanlı mobil uygulamalar, tema desteği ve websocket entegrasyonu gibi konuları kapsamaktadır.

 

Katılım Koşulu: Eğitim Ücretsizdir. Kontejan 35 kişi.

Kayıt İçin : http://bmoteknolojigunleriprimefaces.eventbrite.com

Üye aidat borcunu eksiksiz ödeyenler ilk öncelikli, yer kalırsa aidat borcu tam olmayanlar da katılabilecektir.

Üye aidat borç durumunu öğrenmek İçin: iletisim@bmo.org.tr

Etkinik Adresi       : İçerenköy Mah. Halyolu Cad. Sağlık Sok. Erdoğanlar Apt. No: 1 D:23 Ataşehir / İstanbul

İstanbul BMO Ofisi (Ulaşım : http://goo.gl/UA6cEs)

Tel                          : 0(216) 469 87 31

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası