BMO TeknoloJi Günleri-Ankara Maven Eğitimi

görsel

 

2002 yılından bu yana Kurumsal Web Yazılımları ve Mimari Tasarımlar üzerine çalışmalar gerçekleştiren meslektaşımız, savunma, Finans, IT vb. bir çok sektörde Yazılım Mühendisi, Teknik Lider, Proje Yöneticisi vb. pozisyonlarda görev almıştır Çalışmalarına Telekom sektöründe Yazılım Mimarı olarak devam eden Mert Çalışkan Java’ya ve açık kaynak kodlu yazılıma gönül vermiş olup, dünyanın en popüler JSF bileşen kütüphanesi PrimeFaces’ın geliştirilmesinde de görev almaktadır. Aynı zamanda PrimeFaces kütüphanesiyle ilgili bilgileri içeren PrimeFaces Cookbook kitabının yazarı olan meslektaşımız Java Champion unvanına sahiptir.

Mert Çalışkan, aynı zamanda Apache Software Foundation ve OpenLogic Expert Community üyesidir. Ankara Java User Group kurucularından olan Mert Çalışkan, ulusal ve uluslararası bir çok konferansta (JSFDays 2008, JDC 2010, JavaOne2013, JDays2015 vb) davetli konuşmacı olarak bilgilerini ve deneyimlerini paylaşmaktadır.
Meslektaşımız ayrıca Wiley tarafından Şubat 2015 de yayımlanacak olan Beginning Spring kitabının da yazarıdır.

Katılım Koşulu: Eğitim Ücretsizdir. Kontejan 100 Kişi.
Üye aidat borcunu eksiksiz ödeyenler ilk öncelikli, yer kalırsa aidat borcunu tam ödemeyenler de katılabilecektir.
Üye aidat borç durumunu öğrenmek İçin: iletisim@bmo.org.tr
Kayıt İçin : http://bmoteknogunleriankaraocak.eventbrite.com

NOT:

“Maven eğitimi sonrası yine aynı eğitim salonunda 1 saat eğitim komisyonu toplantısı olacaktır. Komisyon çalışmalarımıza katılmak ve destek vermek isteyen tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.
Eğitim Komisyonu
© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası