Kasım Ayı Eğitimleri – Ankara

egitim-ler

BMO Eğitim Komisyonu tarafından hazırlanan Kasım ayı eğitim programında, üç adet eğitim düzenlenecektir.

12 Kasım 2016 Cumartesi – Docker Eğitimi (11.00 – 13.00)
Eğitmen:
Mustafa Akın (Bilgisayar Mühendisi – 4465)
Eğitim Hakkında: Son yılların popüler yönetim sistemi Docker, kullanıcılarına sunduğu sanallaştırma yeteneği ve konteyner bazlı yapı nedeniyle çokça tercih edilmektedir. Bu eğitimde temel Docker kullanımı, Docker Hub ve imajlar, Docker ile mikroservisler gibi konular hakkında bilgi verilecek, örnek Docker kullanım şekillerinin üzerinde durulacaktır.

19 Kasım 2016 Cumartesi – ReactJS Eğitimi (11.00 – 14.00)
Eğitmen:
Bilgesu Naz Güvendik (Bilgisayar Mühendisi – 4727)
Eğitim Hakkında: Gelişmiş javascript motorlarından sonra kullanımı iyice yaygınlaşan javascript altın çağını yaşıyor. Facebook ve Instagram tarafından geliştirilmiş bir js kütüphanesi olan ReactJS’de bu alanda en çok kullanılan frameworklerden birisi. Eğitimde ReactJS mimarisi ve kullanım temelleri hakkında bilgi verilecektir. Katılımcılar için temel javascript programlama bilgisi beklenmektedir.

26 Kasım 2016 Cumartesi – BigData (11.00 – 14.00)
Eğitmen:
Buğra Çakır (Bilgisayar Mühendisi – 3154)
Eğitim Hakkında: Dijital verilerin hızlı artışıyla birlikte, veriyi depolamak ve yönetmek alanımızın en büyük problemlerinden birisi olarak öne çıktı. Eğitim kapsamında, büyük verinin ne olduğu, nasıl işlenip yönetilebileceği hakkında bilgi verilecek.

Eğitimler BMO Genel Merkezi (Necatibey Cad. No:88/7) eğitim salonunda gerçekleştirilecektir.
Eğitim BMO üyeleri için ücretsiz olup, sınırlı kontenjan nedeniyle aidat borcu olmayan üyelerimize öncelik verilecektir. Aşağıdaki formu kullanarak kayıt işlemini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğitim Kayıt Formu

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası