İzmir Temsilciliği Ege Bölgesi Oryantasyon Çalışmalarını Tamamladı

Bilgisayar Mühendisleri Odası İzmir Temsilciliği, 2016-2017 eğitim öğretim yılında bölgedeki üniversitelerin ilgili bölümlerinin lisans programlarını yeni kazanmış, ileride meslektaşları olacak bölüm öğrencilerine yönelik üniversitelerde oryantasyon programı içerisinde “2016-2017 Akademik Yılı Meslek ve Meslek Odası Tanıtımı” etkinliğiyle mesleği ve meslek odasını tanıttı.
27 Eylül Salı günü Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ile başlayan oryantasyon etkinlikleri, 3 Ekim Pazartesi İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, 4 Ekim Salı günü Balıkesir Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’ndeki tanıtımlar ile devam etti. Meslek tanımlamasının, meslek odasının öneminin, meslek odası altında örgütlenmenin faydalarının anlatıldığı bu etkinliklerde BMO-Genç çalışmaları hakkında bilgi verildi ve BMO-Genç komisyonunda görev almak isteyen üniversite temsilcileri belirlendi. Ayrıca, Balıkesir Üniversitesi’nde BMO üyesi Gökhan KILCI’nın konuşmacı olarak katıldığı “Mobil Oyun Sektöründeki Gelişmeler” söyleşisi öğrenciler tarafından ilgi ile takip edildi.
24
Oryantasyon programı, 6 Ekim’de Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ve 7 Ekim’de Manisa Celal Bayar Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği ile devam etti. 10 Ekim’de Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ile devam eden program, 11 Kasım Cuma günü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde yapılacan etkinlik ile sona erdi.
Tüm etkinliklere yoğun ilgi gösteren öğrencilerin BMO-Genç üyelikleri de bu etkinliklerle gerçekleştirildi.

Kaydet

Kaydet

Kaydet

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası