Proje Yönetimi Eğitimi – Ankara

Print

Odamız Eğitim Komisyonu tarafından, 20 Kasım 2016 Pazar günü 10.00 – 16.30 saatleri arasında Proje Yönetimi Eğitimi düzenlenecektir. Eğitim hakkında detaylı bilgi ve kayıt formu aşağıda yer almaktadır.

Neden Proje Yönetimi?
Bugünün dünyasında var olmak için etkin ve etkili çalışan kuruluşlar ve bireyler olmamız gerekir. Maliyeti düşük, verimi yüksek ve en önemlisi amaca hizmet eden işler üretmek zorundayız!  
Bireyler ve kuruluşlar olarak, misyonumuzu gerçekleştirmek için sürekli üretmemiz, değişmemiz, yeniden biçimlenmemiz gerekiyor. Ancak bunu başaran kuruluşlar yüksek performans sergiliyorlar. Yüksek performanslı kuruluşlar,  proje, program ve portföylerle yönetimi benimsiyorlar. Bunu yapan kuruluşların yapmayanlara oranla amaçlarını 2.5 kat başarıyla gerçekleştirdikleri ve diğerlerinin harcadıklarının 13’te 1’ini harcadıkları ortaya çıkıyor. (PMI®-Pulse of the Profession, 2015 – Capturing the Value of Project Management)

Her ölçekte kuruluşlar –KOBİ’ler – Start-up’lar – kurumsal şirketler – kar amacı gütmeyen kuruluşlar proje yönetimi ile:

  1. Doğru işleri / projeleri seçerek amacınızla ilgili işlere odaklanmanızı,
  2. Tüm ekibinizin, müşterilerinizin, son kullanıcılarınızın aynı dili konuşmanızı,
  3. Projelerinizi istenilen sonuçları üreterek, istenen zamanda, istenen maliyette tamamlamanızı,
    sağlar.

Eğitim İçeriği

Bir günlük Proje Yönetimine Giriş eğitiminde;

  • Proje yönetimi genel çerçevesi ve kavramlar
  • Kapsam Yönetimi
  • Zaman Yönetimi
  • Maliyet Yönetimi

başlıkları altında temel bilgiler aktarılacaktır.

Eğitmen
SELDA DÜZGÜNOĞLU,  Bilgisayar Yük.Müh., PMP®
Selda Düzgünoğlu, 1993’te Konya Meram Anadolu Lisesi’nden, 1997’de Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur. Yüksek lisans derecesi  bulunmaktadır. 17 yıldan uzun zamandır bilgi teknolojileri kapsamında projelerle ilgili çalışmaktadır. 2007 senesinde kadın girişimci olarak KOSGEB’e yaptığı Ar-Ge projesi başvurusu kabul edilerek İzge Yazılım Eğitim Danışmanlık Tic.Ltd.Şti. şirketini kurmuştur. 2007 den günümüze kadar yer aldığı projelerde proje yöneticisi olarak görev almıştır. İş zekası ve veri ambarı kapsamında eğitim ve çalıştaylar düzenlemiştir. KOSGEB ve Tübitak destekli Ar-Ge projeleri ve AB fonları ile yürütülen projelerin yönetiminde deneyim sahibidir. Bilgi teknolojileri kapsamında yayınladığı 3 bildiri bulunmaktadır. Proje yönetimi eğitimleri vermektedir.

Eğitim ücreti 50 TL’dir. Eğitime katılım kontenjan ile sınırlıdır, aidat borcu olmayan üyelere öncelik tanınacaktır.


Kayıt

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası