ODTÜ Teknokent Günleri Devam Ediyor!

odtu_teknokent_gunleri_1Teknokent Günleri kapsamında, Kasım ayı içerisinde ODTÜ Teknokent İkizler Binası toplantı salonunda uzman konuşmacıların katlımı ile seminerler düzenlenecek ve haftanın ilk üç günü Galyum Blok önünde Oda stantı açılacaktır. Etkinlikler tüm teknokent çalışanlarının katılımına açıktır.

16 Kasım 2016 : Meslek Hastalıkları
Uzm. Dr. Deniz Dülgeroğlu’nun anlatımıyla, bilişim çalışanlarının meslek hayatlarında sıklıkla karşılaştıkları hastalıklar ve tedavi süreçlerine dair bir oturum gerçekleştirilecektir.

23 Kasım 2016 : Bilişim Çalışanlarının Hukuki Hakları

Oda Hukuk Müşaviri, Av. Ertuğrul Cem Cihan’ın katılımıyla bilişim çalışanlarının sahip oldukları hakları ve iş hukuku hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

30 Kasım 2016 – Çalışma Yaşamında Güncel Gelişmeler

Sosyal İş Sendikası Uzmanı Onur Bakır’ın katılımıyla kıdem tazminatı, taşeron uygulamaları, kiralık işçilik, zorunlu bireysel emeklilik sistemi ve iş hayatındaki diğer değişiklikler ele alınacaktır.

Her hafta Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri 12.00 – 13.30 saatleri arasında Galyum Blok önünde açılacak stantta, Oda ve düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi alabilir, üyelik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası