Bulut Teknolojileri ile Günlük Yazılım Geliştirme – Ankara

Bilgisayar Mühendisleri Odası Teknoket çalışmaları kapsamında düzenlenen ODTÜ Teknokent Günleri, 2 Kasım perşembe günü saat 18.15’te Onur DAYIBAŞI’nın bulut teknolojileri sunumu ile devam ediyor.

Bulut Teknolojileri çok geniş bir alan(AWS, Google, Azure, Heroku vb.. servis sağlayıcılar) yazılımcılara bir çok avantajlar sağlıyor. Bulut’un sağladığı Yüksek erişebilirlik ve ölçeklenebilirlik yanında, Web Hosting, Storage, Domain Hosting, Push Notification, Virtual Machine, Database Management, iOT, Machine Learning, Deep Learning, Encoding, Queue, Elastic Search olmak üzere bir çok fonksiyonaliteyi servis olarak vermektedir. Kod geliştirmeden sadece bu servisleri entegre olarak bir çok uygulamayı basitçe geliştirilebilme imkanı vermektedir. Bu eğitimde bu servisler hakkında bilgilerin verilmesi amaçlanmaktadır.

Etkinlik günü “Galyum Blok” önünde 12.00 – 14.00 arasında stand açılacak olan BMO standına uğrayarak soru,öneri ve eleştirlerinizi iletebilir, bilgi alabilir ve üyelik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Tarih: 2 Kasım 2017

Saat: 18.15

Yer: ODTÜ Teknokent İkizler Binası Toplantı Salonu 

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası