BMO-Genç Yaz Eğitim Kampı’na Başvurular Uzatıldı!..

13-20 Ağustos 2017 tarihleri arasında birincisi Dokuz Eylül Üniversitesi Seferihisar Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nde düzenlenecek olan BMO-Genç Yaz Eğitim Kampı‘na başvuruların süresi başvuruyu kaçıran BMO-Gençler için istek üzerine uzatıldı.

bmo.org.tr/yazkampi adresi üzerindeki başvuru formu ile başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Başvurular 16 Temmuz 2017 Pazar gecesi sona erecektir. Başvuruların değerlendirme sonuçları 17 Temmuz 2017 Pazartesi günü başvuran kişilere iletilecektir.

Kampın eğitim, konaklama ve yemek dahil ücreti 450,00 TL’dir. Kamp ücretinin 18 Temmuz 2017 mesai bitimine kadar kişilere iletilecek hesap numarasına yatırılması gerekmektedir. Kamp ücretine konaklama, yemek ücretleri ve kaza sigortası dahildir. Tesislere ulaşımın bireysel imkanlarla sağlanması gerekmektedir. Tesislere nasıl ulaşım sağlanacağı konusunda bilgi verilecektir. Konaklamalar çift kişilik odalarda gerçekleştirilecektir. 

Kampa Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformasyon Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği bölümü öğrencilerinin başvuruları kabul edilecektir.

Bol şanslar ve güzel bir kamp dileriz.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası