BMO 4. Dönem 3. Koordinasyon Kurulu Toplantısı Düzenlendi

Bilgisayar Mühendisleri Odası 4. döneminin üçüncü Koordinasyon Kurulu toplantısı, 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü Elektrik Mühendisleri Odası Genel Merkezinde gerçekleştirildi.

BMO Koordinasyon Kurulu Yönergesine göre Yönetim, Denetleme, Onur ve İl Temsilcilik Kurulları üyeleri, İl Temsilcileri, komisyonların yürütücüleri ve çalışma grubu temsilcilerinden oluşan kurulun toplantısı, BMO Yönetim Kurulu Başkanı Hülya KÜÇÜKARAS’ın Aralık 2018-Mayıs 2019 çalışmalarını özetlediği, dönem sonuna dek yapılması tasarlanan etkinlik ve çalışmalardan söz ettiği açış konuşmasıyla başladı.

BMO Yönetim Kurulu Yazman Üyesi Uğur KOCAGER’in yönetim kurulunun Mart 2018-Mayıs 2019 çalışmalarını bir sunuyla aktarmasının ardından İstanbul Temsilcilik Kurulu ve İzmir Temsilcilik Kurulu çalışma raporları sunuldu. Komisyon ve çalışma grubu adına söz alan üyelerimiz Aralık 2018-Mayıs 2019 arasında yapılan çalışmaları ve dönem sonuna yönelik hedeflerini açıkladılar. Toplantının son bölümünde Koordinasyon Kurulu üyeleri, yürütülen ve hedeflenen çalışmalara ilişkin değerlendirmeleri ve önerileri dile getirdiler. 

Koordinasyon Kurulu toplantısı, 2 Haziran 2012’de kurulan Odamızın 7. yaş kutlaması temel alınarak oluşturulan Koordinasyon Kurulu açıklamasıyla sona erdi. Toplantı sonunda yayımlanan açıklamaya buradan erişebilirsiniz.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası