UBMK’19 Samsun’da 11-15 Eylül 2019’da Yapılıyor

Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanları (BMBB) Kurulunca düzenlenen Uluslararası Bilgi​sayar Bilimleri ve Mühendisliği ​Konferansının (UBMK’nin)  dördüncüsü bu yıl Samsun’da Ondokuz Mayıs Üniversitesinde 11-15 Eylül 2019 günlerinde yapılıyor.

Bilgisayar Mühendisleri Odasının da destekçilerinden olduğu UBMK 2019’un ana konusu “Sayısal Dönüşüm” olarak belirlendi. Konferansın ilk gününde gerçekleştirilecek endüstriye yönelik toplantı, BMO Samsun Temsilciliğinin girişimleriyle, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası yönetici ve üyelerinin katılımıyla düzenlenecek. Toplantıda, iş ortamında sayısal dönüşüm ve iş dünyasının bilişim kesiminden beklentileri gündeme getirilecek.

Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlarının, Bilgisayar Bilimleri ve Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgi Güvenliği Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği konularını ve ilgili mühendislik  bölümlerindeki eğitimi her yönüyle irdeleyip tartıştığı UBMK’de bu yıl, Bilgisayar Mühendisleri Odası Eğitim Komisyonunun hazırladığı “Bilgisayar Mühendisliği Eğitimi Durum Saptama Raporu”nun taslağı da bölüm başkanlarının görüşüne sunulacak.

UBMK 2019’a ilişkin ayrıntılı bilgi ve kayıt için: http://www.ubmk.org

 

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası