BMO 5. Dönem Yönetim Kurulu Görev Dağılımı ve Üyelerimize Çağrı

15-16 Ağustos 2020’de gerçekleştirilen Bilgisayar Mühendisleri Odası 5. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimler sonucunda göreve gelen Oda Yönetim Kurulu, 19 Ağustos 2020’de ilk toplantısını yaparak çalışmalarına başladı. Yönetim Kurulu üyelerinin ilk toplantıda oybirliğiyle aldığı kararla Yönetim Kurulundaki görev dağılımı aşağıdaki gibi belirlendi.

Başkan: Ali Rıza ATASOY
Başkan Yardımcısı: Mehmet YAZICI
Yazman: Adil Güneş AKBAŞ
Sayman: Mustafa Özgür UĞUR
Üye: Ekin KAZAN
Üye: Ezgi EKİZ
Üye: Emine AYDIN

Yedek Üyeler:
Zühre KORDON AKIN
Mehmet POTUR
Cem YAŞİN
Ali Can ULUSALER
Servet TAŞ
Hazal KAYA
Onur BOSTANCI

* * *

Üyelerimize Çağrı

Değerli Meslektaşlarımız, Sevgili Üyelerimiz,

Kovid-19 salgını nedeni ile ertelenen BMO 5. Olağan Genel Kurulunu 15-16 Ağustos tarihlerinde yine Kovid-19 tedbirleri ile yaklaşık 100 kişilik bir katılımla tamamladık. Odamız ve delegelerimiz kendilerine yakışır bir şekilde güvenli mesafe, maske ve toplantı salonunun aralıklı bir şekilde havalandırılması kurallarına uyumlu olarak hem toplantıyı hem de oylamayı tamamlamıştır.

Gerek hazırlık gerekse de toplantı ve oylama zamanlarında katkı veren ve katılan tüm üye ve delegelerimize teşekkürlerimizi sunarız.

5. Olağan Genel Kurul açış konuşmalarını yapan BMO 4. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hülya Küçükaras ve TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Emin Koramaz’a ayrıca teşekkür eder, içinde bulunduğumuz ekonomik ve siyasi durum değerlendirmelerine katıldığımızı ve desteklediğimizi bir kez daha vurgulamak isteriz.

Bu dönem de, Genel Kurul komisyonlarımız çok doğru tespitler yapıp biz Yönetim Kuruluna ödevler vermiştir. Ödevlerimizin hepsini başarmak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz.

Bugüne kadar gördük ki birlikten kuvvet doğar ve bugün her zamankinden daha fazla birliğe ve birlikte çalışmaya gereksinimimiz var. Her bir meslektaşımız bizim için değerlidir. Ancak meslektaşlarımızın Oda çalışmalarına katkı vermesi çok daha önemlidir.

5. Dönem Yönetim Kurulu olarak hepinizi kucaklıyor ve katkılarınızı bekliyoruz. Sizleri;

  • İşsizlik ve üretimsizlik için savaşmaya, çözüm yolları bulmaya davet ediyoruz.
  • Meslektaşlarımızın haklarını savunmaya, kamu yararına olan tüm düzenlemeleri hayata geçirmek için çalışmaya davet ediyoruz.
  • Toplum için bilişim anlayışıyla çalışmaya davet ediyoruz

İnanıyoruz ki sizler de bizler gibi bu heyecanı yaşıyor ve katkı verecek birçok yol ve yordamı aklınızdan geçiriyorsunuz.

Haydi gelin, hep birlikte Odamıza sahip çıkalım. Bizler Yönetim Kurulu olarak ön yüz olabiliriz ama sizlerin desteği ve güveni olmadan yol alamayız.

Bu dönem sizlerle varız, hep birlikte başaracağız.

BMO 5. Dönem Yönetim Kurulu

5. Dönem Kurulları için tıklayınız.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası