BMO Örgütlülüğü Büyüyor: Eskişehir’de Temsilcilerimiz Görevine Başladı

Bilgisayar Mühendisleri Odası örgütlülüğü adım adım büyümeye devam ediyor. Üyelerimizin ve henüz Odamıza üye olmayan meslektaşlarımızın sayısının yüksek olduğu şehirlerden biri olan Eskişehir, BMO temsilcilerinin bulunduğu iller arasında yerini aldı.

BMO 5. Dönem Yönetim Kurulunun aldığı kararla Eskişehir’deki üyelerimizden Önder Demir (1652) Eskişehir İl Temsilcisi olarak, Baki Osman Bekgöz (5339) ise Eskişehir İl Temsilci Yardımcısı olarak görevlendirildi. Temsilcilerimiz, Eskişehir’de yaşayan üyelerimize ve meslektaşlarımıza ulaşacak etkinlikleri yürütmek üzere çalışmalarına hızla başladılar. Öncelikli olarak Eskişehir’de yaşayan tüm üyelerimiz ve meslektaşlarımızla buluşmak amacıyla düzenlenecek olan il toplantısının bilgileri önümüzdeki günlerde üyelerimizle paylaşılacak.

Odamızın Adana, İstanbul, İzmir ve Samsun’da bulunan il temsilcilikleri ile Antalya, Bursa, Gaziantep, Şanlıurfa’da görev yapan il temsilcileri arasına katılan Eskişehir temsilcilerimize çalışmalarında başarılar diliyor, BMO örgütlülüğünü hep birlikte daha da büyütmek üzere Eskişehir’deki tüm üyelerimizi Oda çalışmalarına etkin katılıma davet ediyoruz.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası