BMO Eskişehir Tanışma Toplantısı

Türkiye’de bilgisayar mühendisliği ve ilgili bölümlerin mezun sayılarının artması ve her alanda dijitalleşmenin yaygınlaşmasına paralel şekilde, Bilgisayar Mühendisleri Odası olarak Türkiye’nin her yerindeki meslektaşlarımıza ulaşmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyorüz. Bilgisayar mühendisliği bölümü bulunan iki üniversite, teknoloji geliştirme bölgesi ve pek çok yazılım şirketinin bulunduğu; son yıllarda üye ve meslektaşlarımızın sayısının arttığı illerden biri olan Eskişehir’de de temsilcilerimiz geçtiğimiz hafta görevlerine başladılar.

Eskişehir’deki üye ve meslektaşlarımız ile buluşmak, onların talep ve önerilerini birlikte değerlendirmek, Odamızın Eskişehir’deki varlığını geliştirmek ve güçlendirmek üzere 14 Ekim 2021 Perşembe akşamı çevrimiçi toplantıda bir araya geleceğiz. Eskişehir’de mesleği ve meslektaşları için yapılacak çalışmalara katkıda bulunmak, BMO’yu tanımak ve bir parçası olmak isteyen tüm meslektaşlarımızı bu toplantıya bekliyoruz.

BMO Eskişehir Tanışma Toplantısı
Tarih: 14 Ekim 2021 Perşembe
Saat: 20:30
Yer: Katılım başvurusu yapan meslektaşlarımıza toplantı öncesinde e-posta yoluyla bağlantı gönderilecektir.

Eskişehir’de yaşayan tüm üyelerimizi ve henüz Odamıza üye olmamış olan meslektaşlarımızı, toplantı kayıt formunu doldurarak toplantımıza katılmaya davet ediyoruz. 14 Ekim 2021 Perşembe saat 18:00’e kadar katılım başvuruları toplanacak, sonrasında başvuranlara katılım bağlantısı gönderilecektir.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası