Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni’ne katıldık

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2024-2025 akademik yılı mezuniyet törenlerinin açılışı 30 Haziran 2025’te gerçekleştirildi. Gazi Konser Salonu’nda düzenlenen törene, Rektör Prof. Dr. Uğur ÜNAL, Dekan Prof. Dr. Fatih AKKURT, öğretim üyeleri, öğretim elemanları, mezun olan öğrenciler ve ailelerinin yanısıra Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Cem Nuri ALDAŞ da katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, açılış konuşmalarıyla devam etti. Fakülteyi dereceyle bitiren mezunlara plaketleri verildikten sonra fakülte birincisi ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunu Barış ÖZKESEMEN mezuniyet konuşmasını yaptı. Açılış töreninin ardından program Elektrik-Elektronik, İnşaat ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümlerinin diploma töreniyle devam etti. Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nün diploma töreninde Cem Nuri ALDAş dereceye giren öğrencilere Odamız adına hediyelerini sundu.



Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden mezun olan tüm öğrencileri kutluyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyoruz. Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun genç meslektaşlarımızı ise Odamıza üye olmaya çağırıyoruz.
