Php Konferansı (İstanbul) Tamamlandı

PHP İstanbul Topluluğu tarafından, Bilgisayar Mühendisleri Odası İstanbul Temsilciliği’nin katkılarıyla 6 Temmuz’da, Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’ndeki Oditoryum Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinlik yoğun bir katılımla sona erdi. Etkinliğe 10 gün kala tam katılımcı sayısına ulaşılan konferans, sabah 09.30’da başladı.

Açılış konuşması ve Php’nin kısa tarihinin sunulduğu etkinlik Tasarım Desenleri ve PHP İmplementasyonları anlatımı ile program devam etti. Symfony Framework, Kodlama Standartları ve Kod Kalite Araçları sunumlarından sonra yemek arası verildi. Öğleden sonra açılış sunumu olarak BMO’nun yaptığı Bilişim Sektöründeki Problemler konuşması yapıldı. Konuşma videosuna şu bağlantıdan ulaşılabilir: http://www.paylas.com/video/istanbul-php-konferansi-bilisim-sektorundeki-problemler

Ardından PHPUnit ve Büyük Kamu Projelerinde PHP Kullanımı sunumları ile konferans devam etti. Sunumlarda sorulan sorular ve cevapları da en az sunumlar kadar bilgilendirici geçen Php Konferansı Php’de Debugging ve Teknik Sohbet oturumu ile son buldu.

Etkinlikle ilgili daha fazla bilgiye etkinlik sayfasından ulaşabilirsiniz: http://2013.phpist.org

 

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası