2. Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

kapak

Bilgisayar Mühendisleri Odası 3. Dönem 2. Koordinasyon Kurulu toplantısı 5 Kasım 2016 Cumartesi günü gerçekleştirildi. Toplantıya Oda Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Onur Kurulu, İl Temsilcilik Kurulları ve İl Koordinasyon Kurulu Temsilcisi üyeler katıldı. Bilgisayar Mühendisleri Odası’nın 3. Dönem 6 aylık çalışma raporu sunuldu ve çalışmalar değerlendirildi. 

Toplantı Yönetim Kurulu Başkanı Birkan SARIFAKIOĞLU’nun açılış konuşmasıyla başladı. Yönetim Kurulu faaliyetleri Yönetim Kurulu Yazman Üyesi Oktay DURSUN, mali durum Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Cem Nuri ALDAŞ tarafından sunuldu. Toplantıda Denetleme Kurulu adına Denetleme Kurulu Başkanı Taylan Özgür YILDIRIM, Onur Kurulu adına Kemal ÖZKAZANÇ, BMO TMMOB Yönetim Kurulu Temsilcisi Ali Rıza ATASOY, İstanbul Temsilcilik Kurulu adına Temsilcilik Kurulu üyesi Ezgi EFE, İzmir Temsilcilik Kurulu adına Temsilcilik Kurulu Koordinatörü Okan ÖZTÜRKMENOĞLU bilgilendrime yaptı. Örgütlenme başlığında ise Oda Koordinatörü Burak İMREK üye sayıları ve demografileri hakkında detaylı bilgi verdi. Toplantıya davet edilen TMMOB eski başkanı Kaya GÜVENÇ “Mühendislik ve TMMOB Tarihi” başlıklı bir sunuş gerçekleştirdi.

Gelecek dönem etkinliklerinin planladığı toplantı, Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu koşullar hakkında yapılan değerlendirmelerle birlikte üyelerin görüş ve önerilerini paylaşmasıyla sona erdi. Toplantı sonunda Koordinasyon Kurulu adına ortak bir açıklama yapılması kararlaştırıldı.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası