BMO-Genç Yaz Eğitim Kampı 2018’e Başvurular Uzatıldı!..

1-10 Ağustos 2018 tarihleri arasında ikincisi Dokuz Eylül Üniversitesi Seferihisar Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nde düzenlenecek olan BMO-Genç Yaz Eğitim Kampı 2018 için başvuruların süresi başvuruyu kaçıran BMO-Gençler için istek üzerine uzatıldı.

bmo.org.tr/yazkampi adresi üzerindeki başvuru formu ile başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Başvurular 11 Temmuz 2018 Çarşamba gecesi sona erecektir. Başvuruların değerlendirme sonuçları 12 Temmuz 2018 Perşembe günü başvuran kişilere iletilecektir.

Kampın eğitim, konaklama ve yemek dahil ücreti 675,00 TL’dir. Kamp ücretinin 13 Temmuz 2018 Cuma mesai bitimine kadar kişilere iletilecek hesap numarasına yatırılması gerekmektedir. Kamp ücretine konaklama, yemek ücretleri ve kaza sigortası dahildir. Tesislere ulaşımın bireysel imkanlarla sağlanması gerekmektedir. Tesislere nasıl ulaşım sağlanacağı konusunda bilgi verilecektir. Konaklamalar çift kişilik odalarda gerçekleştirilecektir. 

Kampa Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformasyon Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği bölümü öğrencilerinin başvuruları kabul edilecektir.

Bol şanslar ve güzel bir kamp dileriz.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası