BMO-Genç Yaz Eğitim Kampı 2019’a Başvurular Devam Ediyor!..

Üçüncüsü 25-31 Ağustos 2019 günleri arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Seferihisar Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde düzenlenecek olan BMO-Genç Yaz Eğitim Kampı 2019 için başvuru süresi uzatıldı.

bmo.org.tr/yazkampi adresi üzerindeki başvuru formuyla başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvurular 28 Temmuz 2019 Pazar gecesi sona erecektir. Başvuruların değerlendirme sonuçları 29 Temmuz 2019 Pazartesi günü başvuran kişilere iletilecektir.

Kampın eğitim, konaklama ve yemek dahil ücreti 600,_ TL’dir. Kamp ücreti, bu bağlantıdaki hesaplardan birine (“Yaz Kampı katılımcının_TC_kimlik_numarası” açıklaması ile) yatırılacaktır. Tesislere ulaşımın bireysel olanaklarla sağlanması gerekmektedir. Tesislere ulaşımın nasıl sağlanacağına ilişkin ayrıntılı bilgi katılımcılara verilecektir. Konaklamalar çift kişilik odalarda olacaktır.

Kampa Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformasyon Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği bölümü öğrencilerinin, 2. sınıfı tamamlamış ve daha üst sınıf öğrencilerin tercih önceliği olacaktır.

Bol şanslar ve güzel bir kamp dileriz.


Yaz Kampında aşağıdaki konularda eğitimler verilecektir. Oturumlar eşzamanlı (paralel) olmayıp tüm katılımcılar aynı eğitimleri alacaktır.
Kampta alınan eğitimlerle birlikte bir yazılım geliştirme projesinin yapılması da hedeflenmektedir.

  • Veritabanı Kavramları ve Tasarımı (Database Concepts and Design)
  • Uygulama Arayüzü Geliştirme ve Sürüm Yönetimi Sistemleri (API Development and Version Control Systems)
  • Gezgin Uygulama ve “Web” Programlama (Mobil and Web Programming)
  • Bütünleştirme ve Uygulamaya Açma Araçları (Integration and Deployment Tools)

Akşam yemeklerinin ardından Kamp Söyleşileri buluşmalarında akademisyenler, yöneticiler ve sektör çalışanlarının katılımıyla deneyim paylaşımı, girişimci olmak isteyenlerin bilmesi gerekenler, kişisel gelişim, işe alım süreçleri, film gösterimleri gibi etkinlikler düzenlenecektir.

İzlence (program) aşağıda paylaşılmıştır.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası