BMO 6. Olağan Genel Kurulu Delege Seçimlerine Çağrı ve Bilgilendirme

Değerli Üyelerimiz,

Odamızın Mart ayında yapılacak 6. Olağan Genel Kuruluna katılacak olan delegeleri belirlemek üzere yapılacak delege seçimleri ile seçimlerin yapılacağı seçim bölgeleri hakkında bilgileri web sitemizde aşağıda bağlantıları bulunan duyurularda ve özet olarak aşağıda bulabilirsiniz.

Delege seçimleri ve seçim bölgeleri duyuruları, BMO Ana Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve seçimlerin düzenleneceği bölgelerdeki ilçe seçim kurullarının kararları doğrultusunda Odamızın web sitesinde ve ulusal ölçekte yayın yapan bir gazetede yayımlanmış olup, güncel gelişmeler de yine Odamızın web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır. İlgili konularda sosyal medya platformlarında Odamızın hesapları dışındaki hesaplardan yapılan paylaşımlarda eksik ya da hatalı bilgilerin yer aldığı gözlemlenmiştir. Seçim ve genel kurul süreciyle ilgili doğru bilgileri edinebilmek için Odamızın web sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. Bu kanalların bağlantılarını duyurumuzun devamında bulabilirsiniz.

Odamızın gelecek dönemini şekillendirecek olan 6. Olağan Genel Kuruluna katılacak delegeleri belirlemek üzere Ankara, İstanbul ve İzmir’de yapılacak delege seçimlerimize tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz. Mesleğimizin saygınlığının artırılması, meslektaşlarımızın haklarının geliştirilmesi ve bilişim alanında toplumsal çıkarlarımızın savunulması için ülkemizde en önemli çalışmaları yürüten örgüt olan Bilgisayar Mühendisleri Odası; kamusal çıkarları önceleyen bilişim politikalarını üretmeyi ve daha güzel yarınlar için birliğimiz TMMOB’nin toplumcu mühendislik çizgisinde mücadeleyi sürdürecektir. Bu vesileyle tüm üyelerimizi demokratik oy haklarını kullanmak ve bölgesel delegelerini belirleyerek gelecek dönemde söz hakkı elde edebilmek için seçimlere katılmaya davet ederiz.

Delege Seçimleri İçin Seçim Bölgeleri
BMO 6. Olağan Genel Kurulu Ankara Seçim Bölgesi Delege Seçimleri
BMO 6. Olağan Genel Kurulu İstanbul Seçim Bölgesi Delege Seçimleri
BMO 6. Olağan Genel Kurulu İzmir Seçim Bölgesi Delege Seçimleri

Odamızın 6. Olağan Genel Kurulu, Mart 2022 içinde yapılacaktır. BMO Ana Yönetmeliği uyarınca genel kurula katılacak delegeler, yönetim kurulunca kararlaştırılan seçim bölgelerinde Şubat 2022 içinde gerçekleştirilecek delege seçimleriyle belirlenecektir.

Ankara, İstanbul ve İzmir seçim bölgelerinde yapılacak olan delege seçimlerinin tarihleri, adresleri ve ortak gündem maddeleri aşağıda listelenmiştir. Ankara Seçim Bölgesinde 5 Şubat 2022’de çoğunluk sağlanamadığı için delege seçimleri çoğunluk aranmaksızın 12-13 Şubat 2022 tarihlerinde yapılacaktır. İstanbul ve İzmir seçim bölgelerinde de 12 Şubat 2022’de ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde 19-20 Şubat 2022 tarihlerinde çoğunluk aranmaksızın delege seçimleri düzenlenecektir.

Ankara Seçim Bölgesi Delege Seçimleri (Çoğunluklu)
5-6 Şubat 2022 Cumartesi-Pazar
Adres: BMO Genel Merkezi Necatibey Cad. No. 88/7 Kızılay-ANKARA

Ankara Seçim Bölgesi Delege Seçimleri (Çoğunluksuz)
12-13 Şubat 2022 Cumartesi-Pazar
Adres: ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Salonu 1540. Sok. No. 58 100. Yıl – ANKARA
Not: Salona girişte Covid-19 salgınına karşı önlemler kapsamında HES kodu kontrolü yapılacaktır. Oy kullanmaya gelecek üyelerimizin HES kodlarını önceden hazır duruma getirmelerini rica ederiz.

İstanbul Seçim Bölgesi Delege Seçimleri (Çoğunluklu)
12-13 Şubat 2022 Cumartesi-Pazar
Adres: BMO İstanbul İl Temsilciliği Osmanağa Mah. Serasker Cad. No. 35/3 Kadıköy–İSTANBUL

İstanbul Seçim Bölgesi Delege Seçimleri (Çoğunluksuz)
19-20 Şubat 2022 Cumartesi-Pazar
Adres: Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Anadolu 1. Bölge Temsilciliği Rıhtım Cad. İskele Sok. No. 27 Kadıköy- İSTANBUL

İzmir Seçim Bölgesi Delege Seçimleri (Çoğunluklu)
12-13 Şubat 2022 Cumartesi-Pazar
Adres: BMO İzmir İl Temsilciliği Alsancak Mah. Kıbrıs Şehitleri Cad. No. 53/9 Konak-İZMİR

İzmir Seçim Bölgesi Delege Seçimleri (Çoğunluksuz)
19-20 Şubat 2022 Cumartesi-Pazar
Adres: BMO İzmir İl Temsilciliği Alsancak Mah. Kıbrıs Şehitleri Cad. No. 53/9 Konak-İZMİR

Delege Seçimleri Gündemi:
1. Gün (13.00)
           1) Açılış
           2) Divanın Seçilmesi
           3) Saygı Duruşu
           4) Asıl ve Yedek Delege Adaylarının Belirlenmesi
2. Gün (09.00-17.00)
           Seçimler

Sağlıklı günler dileriz.

Bilgisayar Mühendisleri Odası
5. Dönem Yönetim Kurulu

Odamızın sosyal medya hesaplarının bağlantıları:
Twitter | YouTube | Instagram | Facebook | Telegram | Linkedin

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası