9. BİLMÖK’te Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileriyle Buluşuyoruz

BİLMÖK(Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi), 2005 yılından beri yılda her yıl düzenlenen, Türkiye’nin tüm üniversitelerinden bilgisayar mühendisliği öğrencilerinin katılımıyla toplanan bir öğrenci kongresidir

Geçtiğimiz yıl Ege Üniversitesi’nde düzenlenen BİLMÖK’e katılarak kuruluş aşamasındaki odamız hakkında gelecekteki meslektaşlarımız olan bilgisayar mühendisliği öğrencilerine bilgi vermiş, onlarla görüş alışverişinde bulunmuştuk. Bu yıl Kocaeli Üniversitesi’nde düzenlenecek olan kongreye Bilgisayar Mühendisleri Odası olarak katılıyor ve bilgisayar mühendisliği öğrencileriyle buluşuyoruz.

16-17-18 Mart 2013 tarihlerindeki 9. BİLMÖK’te, odamız Yönetim Kurulu Başkanı Gölay Şakiroğulları açılış konuşması yapacak. Kongre programında yer alan BMO oturumunda salonu dolduracak öğrencilere, Yönetim Kurulu ve komisyonlarda görevli üyelerimiz ve öğrenci
üyelerimiz seslenecek. Odamızın Öğrenci Komisyonu(BMO-Genç) üyeleri ise 3 gün boyunca stand açacak, odamızı öğrenci arkadaşlarına tanıtarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verecekler.

9. BİLMÖK’e katılacak olan tüm bilgisayar mühendisliği öğrencilerine şimdiden başarılı bir kongre geçirmelerini diliyor, BMO standımıza mutlaka uğramalarını bekliyoruz. Odamıza öğrenci üye olarak kaydolmak isteyen öğrenciler üyelik için gerekli olan kimlik fotokopisi, öğrenci kimliği fotokopisi ve 2 adet fotoğrafı da yanlarında getirerek etkinlik süresince üye olabilecekler.

bilmok

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası